Tuigpaarden concours Tolbert

  • 0

Tuigpaarden concours Tolbert

Category:algemeen nieuws

Afgelopen vrijdag zijn we naar het middag-avondconcours in Tolbert geweest. Diverse rassen en disciplines werden er verreden. Tussen de Hackney, Tuigpaarden en de Friezen mochten de shetlanders niet ontbreken. Wat een super mooie dag hebben we gisteren gehad in Tolbert. Bij de mooie accommodatie van Louwe & Gea Mulder!

Resultaten waar we weer trots op mogen zijn. Als eerste in de voorronde mocht Dolce Vita op de 2de plek. Ze stond eerst voorop. Maar ze was te enthousiast en maakte daardoor af en toe een misser.
Rubriek 2 de andere voorronde voor de finale. Onze dappere man Ulex voor het eerst na een lange tijd weer mee naar concours. Wat was hij toch vrolijk en dapper!
Hij werd de winnaar van de rubriek samen met Ilse . Zijn stalgenote Filomena stond gezellig naast hem op de 2de plek samen met Jan.
En dan heb je een klein luxe probleem😊… 3 pony’s mogen terugkomen voor de finale. Keuzes maken. Altijd lastig maar we hadden besloten dat we Dolce Vita lieten staan.
Ulex winnaar van de finale en Filomena mooi op de 3de plek!!

En dan op naar het damesnummer. Ulex zag en kwam en overwon deze rubriek. En dat was nog niet voldoende samen met Ilse ook nog het schoonste geheel gewonnen.

Voor Ulex was het nog niet klaar. Hij kwam nog uit bij de rubriek oud showrijders samen met Louwe Mulder. Ulex was omgedoopt tot Fantijn junior🤣. Wat liep hij mooi tussen de tuigpaarden. En mocht zich op de 4de plek opstellen.

En dan op naar de tweespannen. Filomena en Dolce Vita waren een team! Weer de winnaar van de rubriek!! Trots mogen we zeker zijn.


Archieven