te koop
merries
hengsten
veulens
historie
 

Welkom bij Stal Anja

Wij zijn een representatieve stal met voornamelijk Appaloosa pony's. Wij zijn lang geleden begonnen met de koop van onze eerste Appaloosa merrie Soraya van Stal de Ruif. We waren helemaal weg van de Appaloosa kleur. Onze stal is in 1987 opgericht door Annie en Jan Jans. Met de komst van de legendarische hengst Wantsley Mithril heeft onze fokkerij een vlucht genomen. Mithril gaf voortreffelijke nakomelingen en successen bleven niet uit. Diverse pony's behaalden het Nederlandse kampioenschap.
Ons doel is het fokken van luxe correcte, goed bewegende pony's met een mooi hoofdje en een eerlijk karakter met de specifieke Appaloosa kleur.

U kunt hier alle informatie vinden over onze pony's zoals hun stambomen.
Tevens hebben wij een uitgebreide fotogalerij met natuurlijk foto's van al onze pony's maar ook foto's van evenementen en shows waaronder enkele unieke momenten uit onze meer dan twintigjarige fok carriere.

Wij hopen dat U veel plezier mag beleven met onze website.
Familie Jans


© Copyright A. Jans    Design: © Copyright SRdesigns
The full content of our website, including the photo’s, are the intellectual property of A. Jans. Nothing may be reproduced or published on other websites or media without permission up front of the owner.